Poštovani stručnjaci,

Zavod za socijalnu i dječju zaštitu vas sa zadovoljstvom poziva na online prezentaciju koja se održava u okviru druge faze projekta podržanog u okviru SOCIEUX+ programa. Prezentacija će biti fokusirana na novi nacionalni Akcioni plan za razvoj specijalizovanog i urgentnog hraniteljstva.

Prezenterke će biti ekspertkinje iz EU Klára Trubačová (Republika Češka) i Karin Flyckt (Švedska).

Tokom ove onlajn prezentacije, predstavnik Zavoda za socijalnu i dječju zaštitu će dati kratak uvod a zatim će stručnjaci iz EU održati prezentaciju o okviru nacrta novog Akcionog plana za razvoj specijalizovanog i urgentnog hraniteljstva. Nakon prezentacije biće vremena za diskusiju i komentarisanje predloženih aktivnosti, kao i za postavljanje pitanja.

Prezentacija će se održati u petak 22. septembra 2023. godine sa početkom u 11h.

Molimo vas da se prijavite za prezentaciju slanjem svojih kontakt podataka (ime i prezime, e-mail adresa i telefon) na mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. do četvrtka 21. septembra, do kraja dana.

Link za praćenje prezentacije: https://us06web.zoom.us/j/89947891714

Prisustvo prezentaciji će nositi 5 bodova za obnovu licence (OBAVEZNO JE POSJEDOVANJE SLUŠALICA I KAMERE ZA PRAĆENJE PREZENTACIJE).

 

Hvala vam na interesovanju i nadamo se vašem prisustvu na prezentaciji.

S poštovanjem,

Zavod za socijalnu i dječju zaštitu

Najave događaja

decembar

Prikaži sve događaje

SOS telefon