Zavod za socijalnu i dječju zaštitu je u periodu mart-april 2023. godine organizovao Dane otvorenih vrata za pružaoce usluga, kako bi im omogućili da promovišu i približe usluge koje su licencirali u sistemu socijalne i dječje zaštite sa posebnim akcentom na zaposlene u centrima za socijalni rad.

Osim zaposlenih u centrima za socijalni rad prezentacijima su prisustvovali predstavnici lokalnih samouprava, kao i organizacija koje pružaju iste ili slične usluge na lokalnom ili nacionalnom nivou kao prijavljeni pružaoci.

Na Javni poziv Zavoda, javilo se osam pružalaca usluga: NVO Udruženje roditelji, NVO Cazas, NVO Juventas, NVO Udruženje mladih sa hendikepom, NVO Iskra, JU Kakaricka gora, Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osobe sa invaliditetom Nikšić i Dnevni centar za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Igalo.

Prezentaciji je prisustvovalo preko 60 predstvanika centara za socijalni rad, dnevnih centara, NVO organizacija i predstavnika lokalnih samouprava.

Zavod za socijalnu i dječju zaštitu će i dalje nastaviti da radi na promociji usluga, te je poziv pružaocima otvoren da se jave na  mail adresu Zavoda Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., kako bi promovisali licencirane usluge sistema.

Najave događaja

SOS telefon