Poštovane kolege,

 

Želimo da vas informišemo da Zavod za socijalnu i dječju zaštitu organizuje Dane otvorenih vrata za pružaoce usluga, kako bi im omogućili da promovišu i približe uslugu koju su licencirali u sistemu socijalne i dječje zaštite sa posebnim akcentom na zaposlene u centrima za socijalni rad.

Prepoznajući važnost razvoja usluga za korisnike sistema socijalne i dječje zaštite ali i za sam kvalitet rada stručnih radnika/ca smatramo važnim promociju postojećih licenciranih usluga koje se pružaju u okviru sistema, jer se na ovaj način postiže bolja informisanost zainteresovanih aktera u sistemu.

Ovakav vid približavanja usluga zaposlenima u sistemu je neophodan, kako bi na pravi način identifikovali adekvatnog pružaoca usluge tokom procjene potreba korisnika. Dani otvorenih vrata, biće prilika da se bolje informišemo i uvežemo u cilju pružanja adekvatnije i kvalitetnije podrške svima onima koji se nađu u stanju psiho-socijalne potrebe.

Svi zainteresovani pružaoci usluga mogu da se prijave na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Nakon prijave detaljnije ćemo dogovoriti način i dinamiku organizovanja promocije usluga.

Rok za prijavu je 13 februar 2023. godine.

Radujemo se našoj budućoj saradnji!

Najave događaja

SOS telefon